Kraamcadeau dienblad

Kraamcadeau dienblad

Kraamcadeau dienbladHet zoeken naar een leuk kraamcadeau is soms een speld in een hooiberg. De meeste kraamcadeaus lijken allemaal op elkaar en hebben weinig persoonlijke inbreng. Met een kraamcadeau dienblad brengt u daar verandering in. Door een kraamcadeau dienblad te bestellen, kunt u een geheel origineel kraamcadeau geven. Het dienblad kan gebruikt worden om beschuit met muisjes te serveren aan de bezoekers of om bij het bed te zetten met een kopje thee en een boterham.

Bekijk hier de dienbladenĀ ->

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende maten dienbladen te bestellen. Het meest verkocht wordt het kraamcadeau dienblad van 20×33 cm. Dit dienblad past door de brievenbus en heeft daardoor een lage verzendkosten. Het dienblad is al te bestellen vanaf 18,50 euro. De grotere variant is het kraamcadeau dienblad van 28×43 cm. Dit grotere kraamcadeau dienblad kunnen vele beschuitjes met muisjes op worden geserveerd en is bij uitstek geschikt voor traktaties. Het dienblad van 28X43 cm is te bestellen vanaf 28,50 euro.

Op het kraamcadeau dienblad zijn vrijwel alle opdrukken mogelijk. De prijs is inclusief opdruk in full colour, afstelkosten en verwerkingskosten. Bij verzending via de post komen er enkel nog portokosten bij. De actuele portkosten worden vermeld bij de bestelling. Door de wisselende prijzen bij TNT post kunnen deze van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier alles over originele kraamcadeaus ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.