Kraamcadeau draagtas

Kraamcadeau draagtas

Kraamcadeau draagtasEen kraamcadeau draagtas is handig om bijvoorbeeld luiers of rompertjes in mee te nemen. Het geven van een kraamcadeau draagtas is niet allen leuk, maar ook nog eens heel erg handig. Een standaard draagtas zoals bij menig warenhuis te koop is, kan een leuk cadeau zijn. Maar een persoonlijk kraamcadeau draagtas is natuurlijk veel leuker. De ontvanger weet namelijk dat u er echt moeite voor heeft gedaan om een leuk en toepasselijk cadeau voor hem of haar te kopen.

Bekijk hier de draagtassen met eigen opdruk ->

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende maten draagtassen te bestellen. Het meest verkocht wordt de kraamcadeau draagtas van 42×39 cm. Dit kraamcadeau draagtas past door de brievenbus en heeft daardoor een lage verzendkosten. De draagtas is al te bestellen vanaf 5,95 euro. De grotere variant is de kraamcadeau draagtas van 35×50 cm. Dit grotere kraamcadeau draagtas is te vergelijken met een strandtas. Hierin passen naast een aantal luiers en rompertjes ook een handdoek om de baby op te leggen tijdens het verschonen. De draagtas van 35X50 cm is te bestellen vanaf 9,95 euro.

Op het kraamcadeau draagtas zijn vrijwel alle opdrukken mogelijk. De prijs is inclusief opdruk in full colour, afstelkosten en verwerkingskosten. Bij verzending via de post komen er enkel nog portokosten bij. De actuele portkosten worden vermeld bij de bestelling. Door de wisselende prijzen bij TNT post kunnen deze van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.