Kraamcadeau fotolijst

Kraamcadeau fotolijst

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Met een kraamcadeau fotolijst kunt u alles wat u op een kaartje wou schrijven laten drukken op een fotolijst. Daarnaast kan de foto van de baby of het gezin komen. Een kraamcadeau fotolijst is een mooi geschenk wat ook na de kraamtijd nog leuk is. Het is een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby. Er zijn verschillende kraamcadeau fotolijsten te bestellen.

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam ->

Kraamcadeau fotolijst

De fotolijsten hebben allemaal een afmeting van ongeveer een A4 formaat. Er zijn verschillende standaard teksten leverbaar zoals ‘We love Kraamcadeau fotolijstyou’, ‘Voor de liefste papa en mama’ of ‘I love you’. Op de website van www.prachtigkado.nl zijn alle leverbare soorten kraamcadeau fotolijst weergegeven. De fotolijsten zijn al te bestellen vanaf 9,95 euro.

Op de kraamcadeau fotolijst is vrijwel alle foto’s of teksten te bedrukken. Mocht de resolutie van de foto te laag zijn, dan neemt een medewerker van prachtigkado contact met u op. De zojuist vermelde prijs is inclusief fullcolour bedrukken, instel en afstel kosten. Indien u het laat verzenden komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.