Kraamcadeau handdoek

Kraamcadeau handdoek

Kraamcadeau handdoekEen kraamcadeau handdoek is een leuk geschenk waar de baby op kan worden verschoond. De handdoek is gewoon wasbaar en geschikt voor de wasmachine. Het geven van dit kraamcadeau is niet alleen leuk, het is ook nog eens toepasbaar tijdens de verzorging van de baby. Er zijn in vele winkels handdoeken te koop. De meeste zijn blanco. Sommige hebben een opdruk als ‘I love you’, of ‘Baby’. Een leuk kraamcadeau is echter een bedrukte of geborduurde handdoek. Het is mogelijk om Foto’s, logo’s of tekst op een handdoek te maken. De ontvanger weet op die manier dat u er echt moeite voor heeft gedaan om een leuk en toepasselijk cadeau voor hem of haar te kopen.

Bekijk hier de handdoeken met naam ->

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte kraamcadeau handdoek is de normale handdoek van 50×100 cm in turquoise en roze. Er zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een kraamcadeau handdoek borduren kan al vanaf Kraamcadeau handdoek8,95 euro. Wilt u een foto op een kraamcadeau handdoek? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro.

Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Daarnaast is er nog een kleinere handdoek, de zogenaamde gastendoekje. Deze handdoek heeft een afmeting van 30x50cm. Leerbaar in verschillende kleuren en garen. De gastendoekjes zijn leverbaar vanaf 7,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het borduren van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier de goedkope kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.