Kraamcadeau ID plaatje

Kraamcadeau ID plaatje

Kraamcadeau id plaatjeEen kraamcadeau ID plaatje is een bedrukbaar metalen plaatje waar een foto of tekst op kan worden gedrukt. Dit kan op beide zijden gedaan worden. Zo kunt u op de ene kant een foto van de baby plaatsen en op de andere kant de personalia of geboorte data. U kunt deze ID plaatjes niet alleen gebruiken voor baby’s, ook voor de iets oudere kinderen, huisdieren of autosleutels is het geschikt. Zo weet u altijd wat waarvoor is.

De ID plaatjes zijn leverbaar in een formaat van 28,5 x 50,8 cm. Bij de levering zit de ID plaat en een ketting. Het kraamcadeau ID plaatje is al leverbaar vanaf 5,95 euro! Op de website van www.prachtigkado.nl is deze leuke kraamcadeau ID plaatje te bestellen. De levering geschiet binnen 24 uur na bestelling.

Bekijk hier de ID Tags met een eigen opdruk ->

Kraamcadeau ID plaatje!

De opdruk van het ID plaatje kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De dikte van het ID plaatje is 1,14mm. Dit zorgt ervoor dat het kraamcadeau ID plaatje stevig is en niet snel verbuigt. Indien u het kraamcadeau ID plaatje laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier de ID Tags met een eigen opdruk ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.