Kraamcadeau iPhone case

Kraamcadeau iPhone case

Kraamcadeau iPhone caseEen iPhone is een waardevol bezit. Er zijn diverse hoesjes en cases op de markt die de iPhone moeten beschermen tegen vallen en stoten. Een kraamcadeau iPhone case is de ideale combinatie voor de iPhone en uzelf. U kunt de iPhone case geven aan de vader of de moeder van het kind zodat deze de iPhone kan beschermen. Op het kraamcadeau iPhone case kunnen verschillende afdrukken worden geplaatst. Het is mogelijk om een foto van de baby, het geboortekaartje, of een familiefoto te laten bedrukken. Een kraamcadeau iPhone case is hiermee een persoonlijk en leuk geschenk.

De iPhone case is leverbaar voor de iPhone 4/4s en de iPhone 5/5s. Het kraamcadeau iPhone case plaatje is al leverbaar vanaf 7,95 euro! Op de website van www.prachtigkado.nl zijn de verschillende kraamcadeau iPhone case te bestellen. De levering geschiet binnen 24 uur na bestelling.

Bekijk hier de goedkope kraamcadeaus met naam ->

De opdruk van de iPhone case kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt op een dunne aluminium plaat die in de iPhone case wordt vast gebrand. Dit zorgt ervoor dat het kraamcadeau iPhone case stevig is en niet snel verbuigt. Indien u het kraamcadeau iPhone case laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau iPhone case, is er ook een iPad case te bestellen. De iPad case is leverbaar voor de iPad en de iPad mini. Klik hier om de iPad case te bekijken. De iPad case is leverbaar vanaf 9,95 euro.

Bekijk hier de goedkope kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.