Kraamcadeau knuffel

Kraamcadeau knuffel

Kraamcadeau knuffelKinderen spelen graag met knuffels. Hoe klein kinderen ook zijn, knuffels doen het altijd goed in de wieg, box of op de grond. Een kraamcadeau knuffel kan worden bedrukt met naam en foto. Dit wordt gedaan op de kleding die de knuffel aan heeft. Op het kraamcadeau knuffel kunnen verschillende afdrukken worden geplaatst. Het is mogelijk om een foto van de baby, het geboortekaartje, of een familiefoto te laten bedrukken. Een kraamcadeau knuffel is hiermee een persoonlijk en leuk geschenk.

Bekijk hier de knuffels als kraamcadeau ->

Er zijn verschillende knuffels leverbaar. De knuffels kosten 11,95 per stuk voor de normale en de grote knuffel kost 33,95. De afmeting van de knuffels zijn 23 cm voor de normale en 50 cm voor de grote variant. Een van de beste leveranciers van knuffels is www.prachtigkado.nl. Klik hier om direct door te gaan naar een kraamcadeau knuffel van prachtigkado.nl

Kraamcadeau knuffel

Kraamcadeau knuffelDe opdruk van de knuffel kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt op katoenen shirtje die om de knuffel zit. Indien u het kraamcadeau knuffel laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau knuffel, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de goedkope kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.