Kraamcadeau kussenslopen

Kraamcadeau kussenslopen!

Kraamcadeau kussenslopenIn het kinderbedje ligt een kussen. Simpel. Om het kussen zit een kussensloop. Deze zijn vaak effen of met een motiefje. Het is leuk om een kraamcadeau kussenslopen te bedrukken met een foto of tekst. Op het kraamcadeau kussenslopen kunnen verschillende foto’s worden bedrukt zodat je een compilatie krijgt van verschillende foto’s. Het is mogelijk om een foto van de baby, het geboortekaartje, of een familiefoto te laten bedrukken. Een kraamcadeau kussenslopen is hiermee een persoonlijk en leuk geschenk.

Bekijk hier de kussenslopen als kraamcadeau ->

Kraamcadeau kussenslopen?

Er zijn twee soorten kussenslopen leverbaar. De kussenslopen kosten 9,95 per stuk voor bedrukken van a4 formaat. Het is ook mogelijk om het kussensloop volledig te bedrukken. In dat geval kost het kussensloop 15,95 euro. De afmeting van de kussenslopen zijn 40x 40 cm.

De opdruk van de kraamcadeau kussenslopen kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt op het katoenen kussensloop. Indien u het kraamcadeau kussensloop laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau kussenslopen, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.