Kraamcadeau magneten

Kraamcadeau magneten

Kraamcadeau magnetenEen kraamcadeau magneten is een leuk geschenk om te geven aan vrienden of familie waar net een baby is geboren. De magneten kunnen op de koelkast worden geplakt of op een andere metalen ondergrond zoals een memo bord of afzuigkap. De magneten kunnen worden bestelt met op elke magneet een andere afbeelding. Alles is in principe mogelijk. Het is mogelijk om een foto van de baby, het geboortekaartje, of een familiefoto te laten bedrukken. Een kraamcadeau magneten is hiermee een persoonlijk en leuk geschenk.

Bekijk hier de leukste magneten als kraamcadeau ->

Kraamcadeau magneten

Er zijn verschillende magneten leverbaar. De magneten zijn leverbaar in een ronde en vierkante variant. De ronde magneten kosten per 4 stuks 9,95 per setje en voor 6 stuks betaalt u 13,95 euro. De vierkante magneten kosten per 4 stuks ook 9,95 en voor 6 stuks 13,95 euro. De afmeting van de magneten voor de ronde magneten 5,5 cm doorsnede en de vierkante zijn 5×5 cm groot.

De opdruk van de magneten kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt direct op Kraamcadeau magneteneen plastic plaatje waarachter de magneetstrip zit geplakt. Indien u de kraamcadeau magneten laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau magneten, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de leukste magneten als kraamcadeau ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.