Kraamcadeau mama

Kraamcadeau mama

Kraamcadeau mamaWordt u binnenkort moeder van een zoontje of dochtertje? Alvast van harte gefeliciteerd! Een kraamcadeau mama uitzoeken is iets waar je gedachte waarschijnlijk niet meteen naar uit gaan. Toch is het voor de vader van het kind een enorm mooi gebaar wanneer de moeder een mooi kraamcadeau heeft. Een cadeau hoeft niet groot of duur te zijn. Het gaat in veel gevallen om iets persoonlijks. Net als de baby. Dat is ook iets van jullie beide.

Bekijk hier de mooiste cadeaus voor mama ->

Kraamcadeau mama

Een kraamcadeau mama kan bestaan uit mooie wijnflessen waar het geboorte kaartje op staat of een dienblad met de foto van het kind en eventueel het geboorte kaartje. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden voor een kraamcadeau mama. Kijk voor het volledige assortiment op www.prachtigkado.nl. Een greep uit het assortiment is hieronder weergegeven:

–          Dienbladen                     –  Fotolijsten                 –  Kussenslopen
–          Muismatten                   –  Rugzakken                 –  Bidons
–          Schoudertassen          –  Sleutelhangers        –  Handdoeken
–          Iphone cases                 –  Magneten                  –  Onderzetters
–          Wijnflessen                   –  Draagtassen             –  I.D. Tags
–          Knuffels                          –  Mokken                        –  Puzzels
–          Slabbertjes                   –  Spaarpotten               –  Tegeltjes

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het bedrukken van de bovenstaande producten zijn er nog meer leuke kraamcadeaus te koop. Bijvoorbeeld het borduren van textielproducten met een naam van de baby of het bedrijfslogo. Bekijk alle andere kraamcadeaus op de website www.prachtigkado.nl.

Indien de vader veel werkt met een iPad, kan er ook een iPad case bestelt worden. Op de achterkant van de iPad kan zo de foto van de baby of de moeder met de baby worden gedrukt. Op die manier is de baby of de moeder met de baby altijd bij je. Ook de iPad case bestel je eenvoudig en snel op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier de mooiste cadeaus voor mama ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.