Kraamcadeau mokken

Kraamcadeau mokken

Kraamcadeau mokkenMokken zijn leuk om te geven en te krijgen. In de kraamcadeau mokken, kan naast koffie of thee ook een klein presentje worden gestopt. Deze kleine attentie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan de visite die naar de baby komen kijken. Het is uiteraard ook een optie om de mokken te gebruiken waarvoor ze zijn gemaakt: Om koffie uit te drinken. De mokken zijn er in vele soorten en maten. Van blanco mokken tot gekleurde mokken. Een speciale mok is de magische mok. Deze is zwart van kleur, echter wanneer er koffie of thee in wordt gedaan, verdwijnt de zwarte laag en is de opdruk zichtbaar die eronder verscholen zat.

Bekijk hier de bedrukte mokken als kraamcadeau ->

Kraamcadeau mokken

De verschillende mokken hebben een verschillende prijs. De goedkoopste mok, is de normale mok. Ook wel de mok actie genoemd. Deze is leverbaar vanaf 3,75 euro. De mok met een gekleurde binnenkant is leverbaar vanaf 4,95 per stuk. De speciale magische mok is al leverbaar vanaf 8,10 per stuk.

De opdruk van de mokken kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt niet op maar IN de mok. Hierdoor is de mok ook vaatwasser bestendig. Indien u de kraamcadeau mokken laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau mokken, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.