Kraamcadeau muismat

Kraamcadeau muismat!

Kraamcadeau muismatBijna iedereen met een computer heeft voor de muis een muismat. Vaak zijn muismatten voorzien van een printje of zijn ze effen van kleur. Je kunt een muismat ook voorzien van een persoonlijke opdruk. Dit is ook een leuk cadeau om te geven tijdens kraamvisite. Voeg samen met een paar andere kraamcadeaus het kraamcadeau muismat toe en je hebt een compleet kraampakket voor het gelukkige stel verse ouders.

De website www.prachtigkado.nl levert goede muismatten voor een betaalbare prijs. Er zijn drie soorten muismatten te bestellen bij die website. De meest verkochte is de muismat actieknaller. Deze muismat van 23×19,5 cm kost slechts 6,95 per stuk en wordt een euro goedkoper wanneer u er twee koopt. Naast de muismat actieknaller is er de muismat luxe. Deze is even groot als de muismat actieknaller, echter heeft deze een luxe afwerking aan de randen. Deze muismat kost 8,95 euro. De laatste variant is de muismat in hart vorm. Deze muismat is zoals de naam al zegt gesneden in de vorm van een hart. Deze muismat kost slechts 8,95 euro en wordt geheel op maar gemaakt.

Bekijk hier de muismatten als kraamcadeau ->

Kraamcadeau muismat

De opdruk van de muismat kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk zal in de muismat worden gebrand waardoor het er bij normaal gebruik niet meer af kan gaan. U kunt de muismat gewoon reinigen zonder risico op verlies van de opdruk. Indien u de kraamcadeau muismat laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau muismat, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de muismatten als kraamcadeau ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.