Kraamcadeau onderzetters

Kraamcadeau onderzetters

Kraamcadeau onderzettersIedereen heeft wel onderzetters in huis. De een wat meer dan de ander. Vaak zijn de onderzetters voorzien van een printje of zijn ze effen van kleur. Je kunt onderzetters ook voorzien van een persoonlijke opdruk. Dit is ook een leuk cadeau om te geven tijdens kraamvisite. Voeg samen met een paar andere kraamcadeaus de kraamcadeau onderzetters toe en je hebt een compleet kraampakket voor het gelukkige stel ouders.

Bekijk hier de mooiste kraamcadeaus voor hem en haar ->

De website www.prachtigkado.nl levert goede kraamcadeau onderzetters voor een betaalbare prijs. Er zijn drie soorten onderzetters te bestellen bij die website. De meest verkochte zijn de vierkante houten kraamcadeau onderzetters. Deze onderzetters worden in een setje van 4 geleverd en hebben een afmeting van 9×9 cm kost slechts 12,95 per setje. De kraamcadeau onderzetters worden goedkoper wanneer u er twee of meer koopt. Naast de vierkante houten onderzetters zijn er ronde houten onderzetters. Deze is even groot als de vierkante houten onderzetters, echter zijn ze dan rond. Deze onderzetters kosten 13,95 euro per setje van 4 stuks. De laatste variant zijn de onderzetters van rubber. Het materiaal is te vergelijken met dat van een muismat. Deze onderzetters hebben een formaat van 9×9 cm en kosten slechts 8,95 euro per setje van 4 stuks.

De opdruk van de kraamcadeau onderzetters kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk zal in de onderzetter worden gebrand waardoor het er bij normaal gebruik niet meer af kan gaan. U kunt de onderzetter gewoon reinigen zonder risico op verlies van de opdruk. Indien u de kraamcadeau onderzetters laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Bekijk hier de kraamcadeaus ->

Kraamcadeau onderzetters, meer info

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau onderzetters, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de kraamcadeaus ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.