Kraamcadeau opa

Kraamcadeau opa

Kraamcadeau opaU verwacht binnenkort een kleinzoon of kleindochter? Of misschien wel allebei! Met een kraamcadeau opa heeft u zeker een leuke verassing. Er zijn tal van traditionele kraamcadeaus te koop. Een echt kraamcadeau opa zijn geborduurde artikelen. Het kan dan gaan om een geborduurde monddoekje met de tekst ‘I love OPA’. Dit zijn leuke cadeaus om te geven waar de baby ook echt iets aan heeft. Naast een monddoekje zijn er nog een aantal andere producten die geborduurd kunnen worden.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor opa en meer ->

Te denken valt aan Handdoeken, knuffels, of een slabbetje. Naast borduren, kunnen er ook vele kraamcadeaus worden bedrukt. Een selectie van de te bestellen producten zijn:

–          Dienbladen                     –  Fotolijsten                 –  Kussenslopen
–          Muismatten                   –  Rugzakken                 –  Bidons
–          Schoudertassen          –  Sleutelhangers        –  Handdoeken
–          Iphone cases                –  Magneten                   –  Onderzetters
–          Wijnflessen                  –  Draagtassen              –  I.D. Tags
–          Knuffels                         –  Mokken                        –  Puzzels
–          Slabbertjes                  –  Spaarpotten              –  Tegeltjes

Kraamcadeau opa, meer informatie

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen. Bestel uw kraamcadeau opa online en ontvang het snel in huis.

Naast het bedrukken van de bovenstaande producten zijn er nog meer leuke kraamcadeaus te koop. Bijvoorbeeld het borduren van textielproducten met een naam van de baby of het bedrijfslogo. Bekijk alle andere kraamcadeaus op de website www.prachtigkado.nl.

Bestel uw kraamcadeau online en profiteer van de snelle levering van www.prachtigkado.nl. Levering binnen 24 uur na bestelling en altijd een origineel kraamcadeau!

Bekijk hier de online kraamcadeaus ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.