Kraamcadeau pakket

Kraamcadeau pakket

Een kraamcadeau pakket bevat meerdere kraamcadeau producten. Er zijn veel standaard pakketten. Een luier taart is een van de meest gezochte producten als het gaat op kraamcadeau pakketten. Toch zijn er nog tal van andere producten waarmee je een kraamcadeau pakket kunt samenstellen. Een slabbetje, mutsje, rompertje en slofjes samen in een mooi verpakking is een mooi pakket. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van kraamcadeau pakketten. Een ander pakket is de combinatie van een tweetal mokken, een handdoek en een geboorte tegeltje.

Bekijk hier de online kraamcadeaus ->

Kraamcadeau pakket

Op de mokken kunnen dan bijvoorbeeld een foto van de baby, op de handdoek de naam, en op het geboorte tegeltje het geboorte kaartje. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden om een kraamcadeau pakket zelf samen te stellen. Op de website www.prachtigkado.nl zijn vele soorten kraamcadeau producten te vinden. Een greep uit het assortiment is hieronder weergegeven:

Kraamcadeau pakket–           Dienbladen                    –  Fotolijsten                  –  Kussenslopen
–          Muismatten                    –  Rugzakken                 –  Bidons
–          Schoudertassen           –  Sleutelhangers        –  Handdoeken
–          Iphone cases                  –  Magneten                  –  Onderzetters
–          Wijnflessen                    –  Draagtassen             –  I.D. Tags
–          Knuffels                           –  Mokken                       –  Puzzels
–          Slabbertjes                    –  Spaarpotten              –  Tegeltjes

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het bedrukken van de bovenstaande producten zijn er nog meer leuke kraamcadeaus te koop. Bijvoorbeeld het borduren van textielproducten met een naam van de baby of het bedrijfslogo. Bekijk alle andere kraamcadeaus op de website www.prachtigkado.nl.

De producten worden standaard los van elkaar verzonden zodat u er zelf een pakket van kunt maken. Dit wordt gedaan omdat er anders schade aan de producten kan ontstaan tijdens het verzenden. Wanneer u het op komt halen, kan er in overleg een compleet kraamcadeau pakket van worden gemaakt. Kijk voor alle mogelijkheden op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier de online kraamcadeaus ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.