Kraamcadeau puzzel

Kraamcadeau puzzel

Puzzels oplossen kan soms uren dan wel dagen duren. Wie regelmatig puzzelt wordt steeds sneller en handiger met de puzzelstukjes. Een kraamcadeau puzzel is een leuke manier om cadeau te geven bij de geboorte van een baby.

Bekijk hier de puzzels als kraamcadeaus ->

Kraamcadeau puzzelEen kraamcadeau puzzel bestellen kan bij www.prachtigkado.nl in verschillende formaten. Er zijn puzzels te bestellen met 24, 70 of 96 stukjes. Het kraamcadeau puzzel met 24 stukjes is leverbaar vanaf 4,95 euro. De variant met 70 stukjes kost 6,95 euro. Het grootste kraamcadeau puzzel heeft 96 stukjes en kost 7,95 per stuk. Bij de puzzel zijn ook puzzeldoosjes leverbaar. Deze puzzeldoosjes zijn volledig bedrukbaar met een tekst of foto.

Kraamcadeau puzzel

De opdruk van de puzzels kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt IN de puzzel. Hierdoor is de puzzel afneembaar met een vochtig doekje zonder dat de opdruk verloren gaat. Indien u het kraamcadeau puzzel laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier de kraamcadeaus ->

Naast het kraamcadeau puzzel, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.