Kraamcadeau rugzak

Kraamcadeau rugzak

Iedereen maakt wel eens gebruik van een rugzak. Een rugzak is ideaal om verschillende spullen in op te bergen en mee te nemen. Een rugzak kan ook gebruikt worden om babykleertjes en luiers in mee te nemen. Rugzakken kun je laten bedrukken met een eigen opdruk bij www.prachtigkado.nl

Een kraamcadeau rugzak bestellen kan bij www.prachtigkado.nl in verschillende formaten. Er zijn rugzakken te bestellen met een afsluitbare klep en een rugzak met rits. Het kraamcadeau rugzak met afsluitbare klep kost slechts 5,95 euro per stuk. Het kraamcadeau rugzak met rits is leverbaar vanaf 16,95 euro.

Bekijk hier de rugzakken als kraamcadeau ->

Kraamcadeau rugzak

Kraamcadeau rugzakDe opdruk van de rugzakken kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt IN de rugzak. Hierdoor is de rugzak afneembaar met een vochtig doekje zonder dat de opdruk verloren gaat. Indien u het kraamcadeau rugzak laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau rugzak, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de rugzakken als kraamcadeau ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.