Kraamcadeau schoudertas

Kraamcadeau schoudertas

Een schoudertas is een ideaal middel om diverse spullen in op te bergen. Het is een veelzijdige tas die snel afgedaan kan worden. Een schoudertas kan ook gebruikt worden om babykleertjes en luiers in op te bergen. Een kraamcadeau schoudertas bestellen kan met een eigen opdruk op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier de schoudertassen ->

Een kraamcadeau schoudertas bestellen kan bij www.prachtigkado.nl in verschillende formaten. Er zijn schoudertassen te bestellen in diverse kleuren. De kraamcadeau schoudertas kost slechts 11,95 euro per stuk. De beschikbare kleuren zijn:

Kraamcadeau schoudertas–          Zwart
–          Rood
–          Goud
–          Zilver

De opdruk van de schoudertassen kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt IN de schoudertas. Hierdoor is de schoudertas afneembaar met een vochtig doekje zonder dat de opdruk verloren gaat. Indien u het kraamcadeau schoudertas laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau schoudertas, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de schoudertassen ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.