Kraamcadeau slabbetje

Kraamcadeau slabbetje

Een kraamcadeau slabbetje is een leuk cadeau om te geven aan een gezin met een pas geboren baby. Een slabbetje is naast een leuk cadeau ook een erg praktisch cadeau, je kunt het gebruiken tijdens het voeden van de baby. Daarnaast is het slabbetje schoon te maken na gebruik zodat het nogmaals gebruikt kan worden. Op www.prachtigkado.nl zijn verschillende soorten slabbetjes te bestellen.

Bekijk hier de slabbetjes als kraamcadeau ->

Je kunt een kraamcadeau slabbetje met foto, tekst, zoals een naam, gebruiken als cadeau. Het slabbetje borduren of bedrukken zij dan met uw persoonlijke opdruk. U kunt kiezen uit slabbetjes met foto, afbeelding of tekst voor meisjes en jongens. De slabbetjes hebben de kleuren rose, blauw en wit.

Kraamcadeau slabbetje?

Kraamcadeau slabbetjeEen kraamcadeau slabbetje bestellen kan bij www.prachtigkado.nl in verschillende formaten. Het kraamcadeau slabbetje kost slechts 4,95 euro per stuk. De opdruk van het kraamcadeau slabbetje kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt in het slabbetje. Hierdoor is het slabbetje afneembaar met een vochtig doekje zonder dat de opdruk verloren gaat. Indien u het kraamcadeau slabbetje laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Bekijk hier de slabbetjes als kraamcadeau ->

Naast het kraamcadeau slabbetje, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.