Kraamcadeau sleutelhanger

Kraamcadeau sleutelhanger

Een kraamcadeau sleutelhanger is een leuk cadeau om te geven aan een gezin met een pas geboren baby. De sleutelhanger kan aan een sleutelbos worden gehangen, of als identificatieplaatje worden gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos met een sleutelhanger. Eveneens de opdrukken van een sleutelhanger. U kunt bij www.prachtigkado.nl uw eigen sleutelhanger laten bedrukken.

Je kunt een kraamcadeau sleutelhanger met foto, tekst, zoals een naam, gebruiken als cadeau. U kunt kiezen uit sleutelhangers met foto, afbeelding of tekst voor meisjes en jongens of iets anders. Er zijn drie verschillende sleutelhangers te bestellen.

Bekijk hier de sleutelhanger met foto als kraamcadeau ->

Kraamcadeau sleutelhangerEen kraamcadeau sleutelhanger bestellen kan bij www.prachtigkado.nl in verschillende varianten. Het kraamcadeau sleutelhanger met foto kost slechts 4,75 euro per stuk. De tweede soort is een sleutelhanger met bieropener. Deze kost 6,75 euro per stuk. De laatste variant is een sleutelhanger met foto van metaal. Deze kost slechts 8,95 euro per stuk.

De opdruk van het kraamcadeau sleutelhanger kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt in de sleutelhanger. Hierdoor is het sleutelhanger waterbestendig en kan de opdruk niet verloren gaan. Indien u het kraamcadeau sleutelhanger laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau sleutelhanger, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de sleutelhanger met foto als kraamcadeau ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.