Kraamcadeau spaarpot

Kraamcadeau spaarpot

Een baby kost een koop geld. Veel mensen vragen geld als kraamcadeau. Een kraamcadeau spaarpot is een leuke toevoeging op het financiële cadeau. De ouders kunnen hierin het overige geld stoppen die ze van andere mensen krijgen. Zo hebben de ouders een goed overzicht van het gekregen geld voor de baby. U kunt bij www.prachtigkado.nl een eigen spaarpot laten bedrukken met logo of tekst.

Spaarpot met eigen opdruk bestellen? Klik hier!

Je kunt een kraamcadeau spaarpot met foto, tekst, zoals een naam, gebruiken als cadeau. U kunt de spaarpot zo laten bedrukken als u zelf wilt. Het kan een collage zijn van foto’s van de baby, de familie of met bloemetjes. Niks is onmogelijk.

Kraamcadeau spaarpot

Kraamcadeau spaarpotEen kraamcadeau spaarpot bestellen kan bij www.prachtigkado.nl. Het kraamcadeau spaarpot met foto kost slechts 8,95 euro per stuk.

De opdruk van het kraamcadeau spaarpot kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het plaatje wilt laten bedrukken. De opdruk komt in de spaarpot. Hierdoor is het spaarpot waterbestendig en kan de opdruk niet verloren gaan.

Indien u het kraamcadeau spaarpot laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast het kraamcadeau spaarpot, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Spaarpot met eigen opdruk bestellen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.