Kraamcadeau tegeltjes

Kraamcadeau tegeltjes

De oudste traditie die Nederland kent zijn tegeltjes met spreuken en foto’s. Deze oer oude traditie wordt ook veel gebruikt bij de geboorte van baby’s. U kunt uw eigen kraamcadeau tegeltjes bestellen met de geboorte data en eventueel een foto van de baby. Dit leuke kraamcadeau kunt u vervolgens geven aan de ouders of zelf houden ter herinnering.

Bekijk hier de tegeltjes als kraamcadeau ->

Op de website www.prachtigkado.nl zijn vele soorten kraamcadeau tegeltjes te vinden. Geheel naar eigen smaak en wensen kunnen deze Kraamcadeau tegeltjesworden gemaakt en verzonden. U kunt ook zelf een tegelontwerp aanleveren. Dit kan bijvoorbeeld een geboortekaartje zijn. Deze worden vervolgens op de tegeltjes gebakken en u kunt ze gebruiken voor elk doeleind.

De opdruk van de kraamcadeau tegeltjes kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het tegeltje wilt laten bedrukken. De opdruk komt in de tegel. Hierdoor is het tegel waterbestendig en kan de opdruk niet verloren gaan.

Indien u de kraamcadeau tegeltjes laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau tegeltjes, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.