Kraamcadeau wijnflessen

Kraamcadeau wijnflessen

Wijn, je vindt het lekker of niet. De meesten van ons vinden een wijntje op z’n tijd heerlijk. Tijdens de geboorte van een baby is er reden te meer om wijn te kopen en te drinken. Het is een leuk kraamcadeau wijnflessen te laten voorzien van een eigen ontworpen etiket. De wijnfles kan worden voorzien van een foto met tekst of alleen een foto. Ook kun je de wijnfles voorzien van een logo met eventueel tekst.

Bekijk hier de wijnflessen als cadeau ->

Kraamcadeau wijnflessenOp de website www.prachtigkado.nl zijn vele soorten kraamcadeau wijnflessen te vinden. Geheel naar eigen smaak en wensen kunnen deze worden gemaakt en verzonden. U kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Dit kan bijvoorbeeld een geboortekaartje zijn. Deze worden vervolgens op de wijnfles geplakt en u kunt ze gebruiken voor elk doeleind u zelf wenst.

De opdruk van de kraamcadeau wijnflessen kan in fullcolour. U kunt elke foto opsturen die u op het etiket wilt laten bedrukken. De opdruk komt op de wijnfles. Hierdoor wordt de fles zelf niet beschadigd en blijft de wijn intact.

Indien u de kraamcadeau wijnflessen laat verzenden dan komt er enkel nog portokosten bij. Deze prijzen staan vermeld op de website en op de factuur bij de bestelling. Deze prijzen kunnen door de veranderingen bij TNT post van tijd tot tijd wijzigen.

Bekijk hier de wijnflessen als kraamcadeau ->

Kraamcadeau wijnflessen

Achter de website van www.prachtigkado.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2003 aan drukwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te bedrukken ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de webwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen. Een kraamcadeau met naam is een erg leuk product om te geven en te krijgen.

Naast de kraamcadeau wijnflessen, zijn er nog vele andere soorten kraamcadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle kraamcadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.